U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag ska trivas.

U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva programmering, systemering och utveckling av datasystem, äga och förvalta fast och lös egendom, agentur- handel med blandat sortiment av kyl- och värmesystemprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6818817.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

U. A. Strömberg Datakonsult Aktiebolag har 556562-9804 som sitt organisationsnummer.