Söråkre Skolhem Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Söråkre Skolhem Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Söråkre Skolhem Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söråkre Skolhem Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söråkre Skolhem Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-30. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Söråkre Skolhem Aktiebolag ska trivas.

Söråkre Skolhem Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fostran och utbildning av ungdomar samt därmed förenlig vekrsamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söråkre Skolhem Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Söråkre Skolhem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Söråkre Skolhem Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-560167.

Firman tecknas var för sig av -Barrett, Peter William -Eriksson Barrett, Karin G-B Bibbi.

De som är på något sätt har med Söråkre Skolhem Aktiebolag är Barrett, Peter William som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Barrett, Karin G-B Bibbi som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Söråkre Skolhem Aktiebolag har 556563-0422 som sitt organisationsnummer.