Lås och Larmteknik i Hälsingland AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Lås och Larmteknik i Hälsingland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Lås och Larmteknik i Hälsingland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Lås och Larmteknik i Hälsingland AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556564-3516.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0650-76190 alternativt besöka eller skicka post till Lås och Larmteknik i Hälsingland AB på följande adress Magasinsg. 1, 824 43, Hudiksvall.

Lås och Larmteknik i Hälsingland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Lås och Larmteknik i Hälsingland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åkman, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och montering av lås, låssystem, passersystem, kameraövervakning och övriga säkerhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också handla med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.