Comfuture Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Comfuture Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Comfuture Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Comfuture Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Comfuture Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-21. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Comfuture Aktiebolag ska trivas.

Comfuture Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och konsultverksamhet samt viss utbildning inom IT-branschen, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Comfuture Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Comfuture Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Comfuture Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-18000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Comfuture Aktiebolag är Wahlberg, Patrik Per Göran som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Anette Ingrid Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Comfuture Aktiebolag har 556564-8978 som sitt organisationsnummer.