Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är ett av dem. Statusen för Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är att Bolaget är aktivt.

Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-09. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB ska trivas.

Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska produkter för bokbinderiverksamhet samt bedriva legotillverkning inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-94259.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB är von Schlieben, Fredrik Eberhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, von Schlieben, Berit Helena Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Hudiksvalls Teknik & Mekaniska AB har 556566-0312 som sitt organisationsnummer.