Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556571-2469.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0650-10289 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani på följande adress Lingaröv. 134, 824 93, Hudiksvall.

Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Aktiebolag Hudiksvalls Skokompani så sitter följande personer i styrelsen: , Almén, Inger Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med skor och lädervaror samt förvaltning av aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.