Albins Leksaker i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

556572-7491 är organisationsnummer för företaget Albins Leksaker i Hudiksvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Albins Leksaker i Hudiksvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Albins Leksaker i Hudiksvall AB finns i.

Albins Leksaker i Hudiksvall AB har varit registrerat sedan 1999-06-24 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Albins Leksaker i Hudiksvall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Albins Leksaker i Hudiksvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Albins Leksaker i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Barbro Margareta -Larsson, Dick Stefan

Vill ni komma i kontakt med Albins Leksaker i Hudiksvall AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-595082 eller genom brev på följande adress:
Storg. 24, 824 30, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva försäljning av leksaker och barnvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Albins Leksaker i Hudiksvall AB och det är Larsson, Barbro Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Dick Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,