Team M2, New Ventures, AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Team M2, New Ventures, AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Team M2, New Ventures, AB är ett av dem. Statusen för Team M2, New Ventures, AB är att Bolaget är aktivt.

Team M2, New Ventures, AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Team M2, New Ventures, AB ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall identifiera, inköpa, utveckla och ägaoch eller försälja bolag eller produkter eller rättigheter baserade på nya idéer samt konsultverksamhet inom områdena affärsutveckling och verksamhetsutveckling samt äga och förvalta värdepapper och annan lös och fast egendom, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Team M2, New Ventures, AB inte är momsregistrerat.

Idag är Team M2, New Ventures, AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Team M2, New Ventures, AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-97040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Team M2, New Ventures, AB är Runesson, Roger Valentin som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rickeby, Claes Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Sven Ove Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Team M2, New Ventures, AB har 556572-9604 som sitt organisationsnummer.