Forslin Elpartner i Forsa AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Forslin Elpartner i Forsa AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Forslin Elpartner i Forsa AB är ett av dem. Statusen för Forslin Elpartner i Forsa AB är att Bolaget är aktivt.

Forslin Elpartner i Forsa AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Forslin Elpartner i Forsa AB ska trivas.

Forslin Elpartner i Forsa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom elbranschen samt äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forslin Elpartner i Forsa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Forslin Elpartner i Forsa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Forslin Elpartner i Forsa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-98850.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Forslin Elpartner i Forsa AB är Fidziukiewicz, Katarzyna som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hiller, Bengt Staffan Jansson som är född 1953 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Forslin Elpartner i Forsa AB har 556585-0681 som sitt organisationsnummer.