Olle Edh Tvätt & Kylservice AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Olle Edh Tvätt & Kylservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Olle Edh Tvätt & Kylservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Olle Edh Tvätt & Kylservice AB är momsregistrerat sedan2000-05-15 och har organisationsnummer 556586-1977.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0650-12021 alternativt besöka eller skicka post till Olle Edh Tvätt & Kylservice AB på följande adress Breda g. 20, 824 52, Hudiksvall.

Olle Edh Tvätt & Kylservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-15.

I Olle Edh Tvätt & Kylservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ed, Carl-Eric som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall handha reparation och underhåll av kyl- och frysanläggningar, aircondition i fordon, service av värmepumpar, försäljning och service av vitvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.