Fiberson AB

Gävleborgs län

Information

Fiberson AB är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Fiberson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Anders som är född 1944 och har titeln VD, Larsson, Jan Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Åsa Viktoria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anja Irma Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fiberson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fiberson AB på telefon 0650-76010.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området produktutveckling, tillverkning och försäljning av fiberoptiska produkter. Konsultverksamhet inom området fiberoptik, framtagande av utbildningsmaterial, tekninsk dokumentation inom området, informationsteknologi samt förvatlning av värdepapepr och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fiberson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fiberson AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fiberson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-15 och Fiberson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fiberson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Jan Anders Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Fiberson AB har 556588-9382 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.