Roberts Bygg i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

556590-2193 är organisationsnummer för verksamheten Roberts Bygg i Hudiksvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roberts Bygg i Hudiksvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Roberts Bygg i Hudiksvall AB finns i.

Roberts Bygg i Hudiksvall AB har varit registrerat sedan 2000-04-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roberts Bygg i Hudiksvall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Roberts Bygg i Hudiksvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roberts Bygg i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Roberts Bygg i Hudiksvall AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-567580 eller genom brev på följande adress:
Rönningev. 4 A, 824 34, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva entreprenadarbete inom byggnads- och anläggningsbranschen, försäljning av byggnadsmaterial, handel och förvaltning med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roberts Bygg i Hudiksvall AB och det är Jonsson, Sven Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Sara Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,