KLH Digitala System AB

Gävleborgs län

Information

556596-7543 är organisationsnummer för företaget KLH Digitala System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KLH Digitala System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som KLH Digitala System AB finns i.

KLH Digitala System AB har varit registrerat sedan 2000-09-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KLH Digitala System AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

KLH Digitala System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KLH Digitala System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fahlberg, Lars Ola -Östberg, Mats Olof

Vill ni komma i kontakt med KLH Digitala System AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-20000 eller genom brev på följande adress:
Larsv. 4, 824 34, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva handel och service av maskiner, tillbehör och möbler till kontor och privatpersoner samt idka därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KLH Digitala System AB och det är Östberg, Mats Olof som är född 1964 och har titeln VD, Fahlberg, Lars Ola som är född 1959 och har titeln Vice VD, Östberg, Mats Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlberg, Lars Ola som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslin, Kristina Pernilla Eleonore som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln RevisorWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor,