Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag har haft sedan 2006-11-16. Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Håstaholmen, 824 42, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-15502.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag har idag 556599-8803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ny-, ombyggnads- och markentreprenad, snickeri, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Hälsinge Trä & Miljö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosén, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Barbro Ann-Katrin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .