Prisportalen AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Prisportalen AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Prisportalen AB är ett av dem. Statusen för Prisportalen AB är att Bolaget är aktivt.

Prisportalen AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-16. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Prisportalen AB ska trivas.

Prisportalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av marknadsföringstjänster inom området datorutrustning och datortillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prisportalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är Prisportalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Prisportalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-18815.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Prisportalen AB är Holm, Johan Mathias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palm, Jan Peter Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

Prisportalen AB har 556599-9447 som sitt organisationsnummer.