Birger Åström Konsult AB

Gävleborgs län

Information

Birger Åström Konsult AB är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Birger Åström Konsult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Birger Åström Konsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-16.

Birger Åström Konsult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-12-07. Men sedan 2001-01-16 så har Birger Åström Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 10, 824 30, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birger Åström Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3179944.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Birger Åström Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Birger Åström Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom träindustribranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Birger Åström Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birger Åström Konsult AB och det är följande personer, Åström, Arne Birger som är född 1936 och har titeln VD, Åström, Arne Birger som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Thölén Åström, Kjerstin L som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Broman, Gustaf Göran som är född 1935 och har titeln Revisorssuppleant, Broman & Wallberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Birger Åström Konsult AB är 556601-1028.