Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparationer av hemelektronik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2001-01-03 så skapades Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-02.

Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556601-5763 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0653-77120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mittelektronik i Delsbo Aktiebolag är Eriksson, Erik Olov som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .