Sannäs Invest AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Sannäs Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Sannäs Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Sannäs Invest AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556602-8329.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0653-28046 alternativt besöka eller skicka post till Sannäs Invest AB på följande adress N. Sannäs 24, 820 60, Delsbo.

Sannäs Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sannäs Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svensk, Erik Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet och uppfödning inom travsporten, handel med hästar, bedriva byggnadsverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.