Bengt Gerger Consulting AB

Gävleborgs län

Information

Bengt Gerger Consulting AB är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Bengt Gerger Consulting AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Gerger Consulting AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-29.

Bengt Gerger Consulting AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-01-22. Men sedan 2001-03-29 så har Bengt Gerger Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kabelv. 13, 824 50, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Gerger Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-10536.

Hudiksvall arbetar för att företag som Bengt Gerger Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Gerger Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i management och administration, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Gerger Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Gerger Consulting AB och det är följande personer, Gerger, Bengt Gösta som är född 1936 och har titeln VD, Gerger, Bengt Gösta som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerger, Maritta Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Gerger Consulting AB är 556604-7261.