Hudiksvalls Glasmästeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva glasmästeri, köp och försäljning av vinsättningstillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hudiksvalls Glasmästeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Hudiksvalls Glasmästeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2001-02-01 så skapades Hudiksvalls Glasmästeri AB och bolaget är har F-skattsedel Hudiksvalls Glasmästeri AB har haft det sedan 2001-02-16.

Hudiksvalls Glasmästeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556605-3343 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Hudiksvalls Glasmästeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hudiksvalls Glasmästeri AB så går det att nå dem via telefon på 0650-31334 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hudiksvalls Glasmästeri AB är Larsson, Ulf Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Anna-Lena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .