Iggesund Tools Europa AB

Gävleborgs län

Information

Iggesund Tools Europa AB är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Iggesund Tools Europa AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Iggesund Tools Europa AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-01-13.

Iggesund Tools Europa AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-03-22. Men sedan 2005-01-13 så har Iggesund Tools Europa AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Forsav., 825 30, Iggesund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Iggesund Tools Europa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-29100.

Hudiksvall arbetar för att bolag som Iggesund Tools Europa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Iggesund Tools Europa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av verktyg till cellulosa- och sågverksindustrin i Europa samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Iggesund Tools Europa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brännström, Karl Ivar Mikael -Näsman, Lars Eyolf -Rahmström, Nils Björn Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Iggesund Tools Europa AB och det är följande personer, Hedin, Johan Olov som är född 1963 och har titeln Extern VD, Näsman, Lars Eyolf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brännström, Karl Ivar Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäger, Tanja Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Rahmström, Nils Björn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Iggesund Tools Europa AB är 556608-8299.