Forsa Hylsservice AB

Gävleborgs län

Information

556609-3984 är organisationsnummer för bolaget Forsa Hylsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forsa Hylsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Forsa Hylsservice AB finns i.

Forsa Hylsservice AB har varit registrerat sedan 2001-04-05 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Forsa Hylsservice AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Forsa Hylsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Forsa Hylsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med Forsa Hylsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-23654 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva återvinning av pappers- och kartonghylsor. Bolaget skall även driva hästuppfödning och travsportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Forsa Hylsservice AB och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,