NOAQ Flood Protection AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och NOAQ Flood Protection AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och NOAQ Flood Protection AB är ett av dem. Statusen för NOAQ Flood Protection AB är att Bolaget är aktivt.

NOAQ Flood Protection AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-24. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som NOAQ Flood Protection AB ska trivas.

NOAQ Flood Protection AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av översvämnings- och avdämningsskydd med tillbehör samt likartade produkter inom vattenteknik samt konsultationsverksamhet inom samma område ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NOAQ Flood Protection AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29.

Idag är NOAQ Flood Protection AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med NOAQ Flood Protection AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-30140.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ulfendahl Lundberg, Yngve Einar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med NOAQ Flood Protection AB är Svensson, Marita Christina som är född 1955 och har titeln VD, Svensson, Marita Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfendahl Lundberg, Yngve Einar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Per Ulrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Per Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohss, Anders Per som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotSeitola, Jukka-Pekka som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.

NOAQ Flood Protection AB har 556611-7460 som sitt organisationsnummer.