Thunman Fastighets AB

Gävleborgs län

Information

Thunman Fastighets AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Thunman Fastighets AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thunman Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Thunman Fastighets AB har haft sedan 2002-05-17. Thunman Fastighets AB har funnits sedan och 2002-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thunman Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ullsättersv. 1 B, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Thunman Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Thunman Fastighets AB har idag 556613-0539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Thunman Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thunman Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thunman, Erik Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thunman, Olov Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunman, Lina Malin som är född 1988 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .