Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-96610.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat.

Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB har idag 556615-6435 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av videofilm samt därmed förenlig verksamhet.

I Nöjesmetropolen i Hudiksvall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yanni, Samir som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Bulut, Errol David som är född 1985 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .