CVI Automotive Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och tillverkning av reservdelar och tillbehör till motorfordon, förvaltning av fastigheter och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CVI Automotive Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är CVI Automotive Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2001-11-06 så skapades CVI Automotive Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel CVI Automotive Aktiebolag har haft det sedan 2001-11-19.

CVI Automotive Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-19

556617-8462 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är CVI Automotive Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med CVI Automotive Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-75900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CVI Automotive Aktiebolag är Sällström, Mikael Stig som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Weryho, Malgorzata Katarzyna som är född 1966 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .