LMK Delsbo AB

Gävleborgs län

Information

LMK Delsbo AB är ett företag som finns i Hudiksvall. I LMK Delsbo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Carola som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LMK Delsbo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LMK Delsbo AB på telefon 0653-10075.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verkstadsmaskiner, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, förvalta aktier i dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LMK Delsbo AB av bolagstypen Aktiebolag.

LMK Delsbo AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LMK Delsbo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-23 och LMK Delsbo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LMK Delsbo AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

LMK Delsbo AB har 556623-4984 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.