Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektsverksamhet samt kapital- och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2002-03-04 så skapades Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB och bolaget är har F-skattsedel Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB har haft det sedan 2002-04-09.

Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-09

556624-4603 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB så går det att nå dem via telefon på 0650-15225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arvidsson Arkitektkontor i Hudiksvall AB är Arvidsson, Anna Margit som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Eric Niclas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .