Värdshuset Glada Hudik AB

Gävleborgs län

Information

556629-4897 är organisationsnummer för företaget Värdshuset Glada Hudik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värdshuset Glada Hudik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Värdshuset Glada Hudik AB finns i.

Värdshuset Glada Hudik AB har varit registrerat sedan 2002-06-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värdshuset Glada Hudik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Värdshuset Glada Hudik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värdshuset Glada Hudik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Värdshuset Glada Hudik AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-10933 eller genom brev på följande adress:
Björnmyrav. 4, 824 34, Hudiksvall

Bolaget skall skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värdshuset Glada Hudik AB och det är Askander, Assan Hormiz som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Iskander, Rago som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor,