Dream Quest AB

Gävleborgs län

Information

556629-9755 är organisationsnummer för verksamheten Dream Quest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dream Quest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Dream Quest AB finns i.

Dream Quest AB har varit registrerat sedan 2002-07-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dream Quest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-15.

Dream Quest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dream Quest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dream Quest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6480304 eller genom brev på följande adress:
VÄXLAREVÄGEN 29, 170 63, Solna

Bolaget skall bedriva konsultarbeten och projektledning, göra nöjesproduktioner, festivaer, shower, barverksamhet samt försäljning av kläder, sport och fritidsartiklar. Bolaget ska även handla med fastigheter och värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dream Quest AB och det är Hedström, Anders Niklas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedström, Bengt Karl Vilhelm som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vallberg, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor,