För Nöje i Glada Hudik AB

Gävleborgs län

Information

För Nöje i Glada Hudik AB är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som För Nöje i Glada Hudik AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

För Nöje i Glada Hudik AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-07-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på För Nöje i Glada Hudik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-15060.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som För Nöje i Glada Hudik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för För Nöje i Glada Hudik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för För Nöje i Glada Hudik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till För Nöje i Glada Hudik AB och det är följande personer, Strandell, Sven Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Meurk, Maria Christina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonerud, Pär Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för För Nöje i Glada Hudik AB är 556630-4027.