Maskin & Demontering i Gnarp AB

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Aktiebolag som heter Maskin & Demontering i Gnarp AB. Det finns flera bolag som liknar Maskin & Demontering i Gnarp AB i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Maskin & Demontering i Gnarp AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-31 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2002-10-21 så har Maskin & Demontering i Gnarp AB varit registrerat och sedan 2002-10-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Maskin & Demontering i Gnarp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Maskin & Demontering i Gnarp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Röstbacken, 820 77, Gnarp. Vi ni istället prata med Maskin & Demontering i Gnarp AB så kan ni göra det på 070-5730350.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av skogsmaskiner, service och demontering av skogsmaskiner, köp och försäljning av maskindelar inom skogsmaskinbranschen, skogsentreprenadverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Höglin, Per-Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Claes Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Maskin & Demontering i Gnarp AB har 556633-5674 som sitt organisationsnummer.