Consulting Timing Research i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

556634-1904 är organisationsnummer för företaget Consulting Timing Research i Hudiksvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Consulting Timing Research i Hudiksvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Consulting Timing Research i Hudiksvall AB finns i.

Consulting Timing Research i Hudiksvall AB har varit registrerat sedan 2002-10-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Consulting Timing Research i Hudiksvall AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Consulting Timing Research i Hudiksvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Consulting Timing Research i Hudiksvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Consulting Timing Research i Hudiksvall AB så kan ni göra det på telefon genom 0653-10210 eller genom brev på följande adress:
TOMTA 128, 820 60, Delsbo

Bolaget skall bedriva tillverkning, konsulting och uthyrning inom området industri- och kontorshallar, containers och byggnadsställningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Consulting Timing Research i Hudiksvall AB och det är Olofsson, Erik Lage som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Bill Magnus som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,