Hudik Frakt AB

Gävleborgs län

Information

556643-9468 är organisationsnummer för bolaget Hudik Frakt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hudik Frakt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Hudik Frakt AB finns i.

Hudik Frakt AB har varit registrerat sedan 2003-05-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hudik Frakt AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hudik Frakt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hudik Frakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Hudik Frakt AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3724580 eller genom brev på följande adress:
Blästa 64, 824 93, Hudiksvall

Bolaget skall idka åkeri, transporter med lastbil samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hudik Frakt AB och det är Johansson, Rolf Micael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Gustaf som är född 1950 och har titeln Suppleant,