Engström & Westas AB

Gävleborgs län

Information

Engström & Westas AB är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Engström & Westas AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Ola som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Olof Arvid som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Engström & Westas AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Engström & Westas AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara mark- och trädgårdsarbete, fastighetsskötsel och snickeriarbete. Handel med bilar och begagnade entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Engström & Westas AB av bolagstypen Aktiebolag.

Engström & Westas AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Engström & Westas AB innehar ej F-skattsedel och Engström & Westas AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Engström & Westas AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Engström & Westas AB har 556648-4167 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.