HM Sotning AB

Gävleborgs län

Information

HM Sotning AB är ett företag som finns i Hudiksvall. I HM Sotning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melin, Erik Håkan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bysell, Anders Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HM Sotning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HM Sotning AB på telefon 0652-10266.

Bolaget skall bedriva sotning av fastigheter, utföra brandskyddskontroller, besiktningar och ventilationsrengöringar samt övriga förekommande tjänster inom sotningsbranschen. I bolagets verksamhet ingår även att bedriva för sotningsbranschen relevant utbildnings- och konsultverksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta såväl fast som lös egendom.

Idag är HM Sotning AB av bolagstypen Aktiebolag.

HM Sotning AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HM Sotning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-29 och HM Sotning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HM Sotning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

HM Sotning AB har 556653-0597 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.