ULE Holding AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och ULE Holding AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och ULE Holding AB är ett av dem. Statusen för ULE Holding AB är att Bolaget är aktivt.

ULE Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-20. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som ULE Holding AB ska trivas.

I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta bolag samt elinstallationer, reparationer, detaljhandel med elektriska maskiner äga och förvalta fast egedom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULE Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är ULE Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med ULE Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-96474.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ULE Holding AB är Lundgren, Ulf Georg som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Britt Ingeborg som är född 1964 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ULE Holding AB har 556658-1608 som sitt organisationsnummer.