Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB

Gävleborgs län

Information

Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB är ett företag som finns i Hudiksvall. I Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Groth, Kanda som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Groth, Sara Christina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB på telefon 070-5436597.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom vvs och sprinkler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB innehar ej F-skattsedel och Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fredriksfors rör och sprinklerteknik AB har 556661-2080 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.