Promena AB

Gävleborgs län

Information

Promena AB är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Promena AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Hans Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anja Irma Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vedin, Nils Sture som är född 1949 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Promena AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Promena AB på telefon 0650-36302.

Bolaget skall bedriva projektering, metodutveckling, försäljning av tjänster och produkter inom området informationsteknologi samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Promena AB av bolagstypen Aktiebolag.

Promena AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Promena AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-14 och Promena AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Promena AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Promena AB har 556666-4545 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.