Leasebyggarna i Hälsingland AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Leasebyggarna i Hälsingland AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Leasebyggarna i Hälsingland AB är ett av dem. Statusen för Leasebyggarna i Hälsingland AB är att Bolaget är aktivt.

Leasebyggarna i Hälsingland AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-10. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där företaget finns i jobbar för att företag som Leasebyggarna i Hälsingland AB ska trivas.

Leasebyggarna i Hälsingland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Hudiksvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, äga och förvalta fastig- heter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leasebyggarna i Hälsingland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Leasebyggarna i Hälsingland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Leasebyggarna i Hälsingland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7489160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leasebyggarna i Hälsingland AB är Andersson, Lisa Ulrika som är född 1970 och har titeln VD, Andersson, Lisa Ulrika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ernst Ove som är född 1934 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Leasebyggarna i Hälsingland AB har 556670-3640 som sitt organisationsnummer.