FoBe Trading AB

Gävleborgs län

Information

556670-5587 är organisationsnummer för bolaget FoBe Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FoBe Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som FoBe Trading AB finns i.

FoBe Trading AB har varit registrerat sedan 2004-11-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för FoBe Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

FoBe Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FoBe Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kynningsrud, Jan Ivar

Vill ni komma i kontakt med FoBe Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 0522-10034 eller genom brev på följande adress:
Kasen 61, 451 63, Uddevalla

Bolaget skall producera och sälja betongpålar stålkärnepålar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FoBe Trading AB och det är Kynningsrud, Jan Ivar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forsberg, Gösta Tomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsen, John Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksen, Tommy som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Forsberg, Åsa Birgitta som är född 1973 och har titeln SuppleantSahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,