Iggesunds Rör AB

Gävleborgs län

Information

Iggesunds Rör AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Iggesunds Rör AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Iggesunds Rör AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Iggesunds Rör AB har haft sedan 2005-02-17. Iggesunds Rör AB har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Iggesunds Rör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora v. 55, 825 31, Iggesund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-22937.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Iggesunds Rör AB Privat, ej börsnoterat.

Iggesunds Rör AB har idag 556673-0643 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Iggesunds Rör AB

Bolaget skall bedriva handel med och installation av VVS-artiklar, bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Iggesunds Rör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Tord Ivan Arthur som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundström, Pär Lennart som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Åke Urban som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .