Mats Hallgren AB

Gävleborgs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva publicistisk verkamhet, rådgivning- och utbildningsverksamhet företrädesvis avseende EU-frågor samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats Hallgren AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Mats Hallgren AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-01-04 så skapades Mats Hallgren AB och verksamheten är har F-skattsedel Mats Hallgren AB har haft det sedan 2008-01-11.

Mats Hallgren AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556673-9974 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Mats Hallgren AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Mats Hallgren AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats Hallgren AB är Hallgren, Mats Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Margareta Elisabeth som är född 1940 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .