PC Kompaniet i Hudiksvall AB

Gävleborgs län

Information

PC Kompaniet i Hudiksvall AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där PC Kompaniet i Hudiksvall AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. PC Kompaniet i Hudiksvall AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PC Kompaniet i Hudiksvall AB har haft sedan 2005-03-25. PC Kompaniet i Hudiksvall AB har funnits sedan och 2005-03-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PC Kompaniet i Hudiksvall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 20, 824 30, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4155030.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PC Kompaniet i Hudiksvall AB Privat, ej börsnoterat.

PC Kompaniet i Hudiksvall AB har idag 556674-6524 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PC Kompaniet i Hudiksvall AB

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I PC Kompaniet i Hudiksvall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Classon, Per Erik Nevado som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Classon, Karin Linnéa som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .