Wiscon Marketing AB

Gävleborgs län

Information

Wiscon Marketing AB är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Wiscon Marketing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundmark, Sven Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Lars-Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Westling, Jan Stephan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Karl Henning Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Wiscon Marketing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wiscon Marketing AB på telefon .

Bolaget skall bedriva spelverksamhet, i huvudsak nätpoker gentemot slutkunder i främst Europa och Asien samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wiscon Marketing AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wiscon Marketing AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wiscon Marketing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-23 och Wiscon Marketing AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wiscon Marketing AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wiscon Marketing AB har 556679-6735 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.