J Wallners Bygg AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J Wallners Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är J Wallners Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-09-30 så skapades J Wallners Bygg AB och företaget är har F-skattsedel J Wallners Bygg AB har haft det sedan 2005-11-17.

J Wallners Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556686-7221 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är J Wallners Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med J Wallners Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-5603280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom J Wallners Bygg AB är Wallner, Ernst Henrik Jimmy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Mats Göran som är född 1976 och har titeln Suppleant, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .