Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-01.

Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-10-03. Men sedan 2005-12-01 så har Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 13, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0671-10455.

Hudiksvall arbetar för att företag som Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva hotell och restaurangverksamhet, köpa, förädla och sälja livsmedel, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Bulduk, Sebastian Cevdet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gustaf Raoul som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotell och restaurangkompaniet i Sverige Aktiebolag är 556686-8807.