Team Svedin Digging Circus Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556687-1819 är organisationsnummer för bolaget Team Svedin Digging Circus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Svedin Digging Circus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Team Svedin Digging Circus Aktiebolag finns i.

Team Svedin Digging Circus Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-10-06 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Svedin Digging Circus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Team Svedin Digging Circus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Svedin Digging Circus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Team Svedin Digging Circus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3083095 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva markentreprenad, åkeriverksamhet och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Svedin Digging Circus Aktiebolag och det är Svedin, Jan Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedin, Jonas Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Revisor, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor,