Vermik AB

Gävleborgs län

Information

Vermik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Vermik AB finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vermik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vermik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vermik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skarplycka 648, 825 93, Njutånger men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-10475.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vermik AB Privat, ej börsnoterat.

Vermik AB har idag 556689-5834 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vermik AB

Bolaget skall bedriva hembageri, tillverkning och försäljning av bakverksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Vermik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westling, Jill Veronica som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Westling, Lennart Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Fichtelius, Sara Margareta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .