Garcias Montage Service AB

Gävleborgs län

Information

556689-5859 är organisationsnummer för bolaget Garcias Montage Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Garcias Montage Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Garcias Montage Service AB finns i.

Garcias Montage Service AB har varit registrerat sedan 2005-11-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Garcias Montage Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Garcias Montage Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Garcias Montage Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Garcias Montage Service AB så kan ni göra det på telefon genom 0653-77370 eller genom brev på följande adress:
Kvarnv. 11, 820 60, Delsbo

Bolaget skall bedriva montering av akustikprodukter, utföra tjänster inom byggnationsområdet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Garcias Montage Service AB och det är Garcia, Gino som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Garcia, Anette Iréne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,